Bemutatkozás   Elérhetőségek   Látnivalók   Szállás   Gasztronómia  
Szabadidő
Magyar Deutsch English
24.7 °C
 

Kubai életérzés két keréken

Kubai életérzés két keréken

Nagy Tamás és Szép Bence élménybeszámolója  
 
Október 1-én, vasárnap 15.00-kor a Nagy Gáspár Kulturális Központban Nagy Tamás és Szép Bence egy rendhagyó élménybeszámolóval mutatja be az áprilisi kubai biciklitúrájukat.

Ízelítőként: kipróbálták az öngyilkos zuhanyt, krokodilfarmot látogattak, ahol krokodilhúst ebédeltek, 1950-es évekbeli amerikai Cadillac-ekkel fotózkodtak, megismerték Che Guevara és Fidel Castro örökségét, kipróbálták a helyi tömegközlekedést, ami egy felejthetetlen élményt nyújtott számunkra.

Az előadás ingyenes. 
 
Öt vasvári fiatal áprilisban egy közel két és fél hetes kerékpártúrát szervezett magának Kubában. Mindvégig kerékpárral közlekedtek, nomád körülmények között laktak, és próbálták minél jobban megismerni, átélni az igazi kubai életérzést. Az ő történetüket fogja elmesélni 2017. október 1-jén 15 órai kezdettel Nagy Tamás és szép Bence A Nagy Gáspár Kulturális Központban. Korábbi évekhez hasonlóan fényképes túra beszámoló lesz, de egy kicsit másként, egy kicsit más előadásmódban. Aki ismeri Bencét, tudja, hogy a stand up comedy műfaj egyik jeles képviselője Magyarországon. A résztvevők a túrán több mint 1500 kilométert kerékpároztak. 


Hírlevél
feliratkozás | leiratkozás
Copyright © 2012. Vasihegyhat-rabamente.hu. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu