Bemutatkozás   Elérhetőségek   Látnivalók   Szállás   Gasztronómia  
Szabadidő
Magyar Deutsch English
29 °C
 

Gasztronómia

Berki Vendéglő és Hotel, Körmend
Berki Vendéglő és Hotel, Körmend
A Berki Vendéglő és Hotel Körmenden, a 8-as főút mentén már több évtizede látja vendégül az erre járó utazókat. A vendéglő az évek során számos felújításon, bővítésen esett át, de a cél nem változott: a betérő vendégek elégedetten, jóllakottan és kipihenten távozzanak.
Tovább »
 
Birkás Pálinkaház, Győrvár
Birkás Pálinkaház, Győrvár
A Vasi Hegyhát dimbes-dombos vidékén ősidők óta növény- és gyümölcstermesztéssel foglalkoznak az itt élő emberek. Családi vállalkozásunk 1990 óta pálinka bérfőzéssel, 2006 évtől kereskedelmi főzéssel, valamint vendéglátással foglalkozik.
Tovább »
Határmenti Vinotéka, Oszkó
Határmenti Vinotéka, Oszkó
Az Oszkó község központjában kialakított Vinotékában közel 40 borász több mint 150 fajta borát kóstolhatják és vásárolhatják meg az érdeklődők. A bemutatásra kerülő borok és borászok négy Nyugat-magyarországi borvidékhez (Balatonmelléke, Zala, Somló és Kőszeg-Vaskeresztes) tartoznak.
Tovább »
 
Fukszberger Méhészet, Vasvár
Fukszberger Méhészet, Vasvár
Családunk 1978-óta foglalkozik méhészettel. Jelenleg 280 méhcsaláddal dolgozunk a vasvári és a gersekaráti méhészetünkben. A szakmai tudás fejlesztése érdekében a családfő elvégezte a zalaapáti méhész szakmunkás képző iskolát, majd a bioméhész képzést, így a hagyományos méhészkedés mellett 10 éve bioméhészettel is foglalkozunk.
Tovább »
Őshonos Állatpark, Alsóújlak
Őshonos Állatpark, Alsóújlak
Tájmegőrző állattartás bemutatása szakvezetéssel (mangalica, szürkemarha, bivaly, juh, ló, kecske, stb.). Mangalicából készült ételek kóstolója: szalonna, töpörtyű, kolbász, bográcsgulyás, disznótoros. 
Tovább »
 


Hírlevél
feliratkozás | leiratkozás
Copyright © 2012. Vasihegyhat-rabamente.hu. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu