Bemutatkozás   Elérhetőségek   Látnivalók   Szállás   Gasztronómia  
Szabadidő
Magyar Deutsch English
22 °C
 

Aktívan a Rába mentén (4 nap/3 éj)

1. nap: Az országosan ismert Jeli Arborétum megtekintése Kám határában. Európa egyik legszebb arborétuma különleges rododendronokkal (havas szépe) és egyedi örökzöldekkel. Több órás sétalehetőség csodálatos környezetben pihenőpontokkal, játszóterekkel, hűsítő forrásvízzel.

Főzdelátogatással egybekötött pálinkakóstoló Győrváron a Birkás Pálinkaházban.

2. nap: délelőtt: Kerékpártúra Oszkótól Csehimindszentig (kb. 20 km összesen): indulás a Közösségi Ház kerékpárkölcsönzőjétől, útközben az oszkói szőlőhegyen a többszáz éves tölgyfák és a zsúpfedeles műemlék présházak megtekintése, uticél Csehimindszent, Mindszenty József hercegprímás szülőfalujának meglátogatása, majd vissza Oszkóba, ahol borkóstolási és vásárlási lehetőség a Határmenti Vinotékában.

délután: Izmokat lazító fürdőzés Vasváron a Szentkút Fürdőben.

3. nap: délelőtt: Kenutúra szakvezetéssel a vadregényes Rába folyón. Indulás Körmendről, kikötés Molnaszecsődön.

délután: tanösvény-bejárás, állatsimogató őshonos állatokkal, játszótér, erdei kötélpály kicsiknek, nagyoknak egyaránt és horgászat a Csodaszarvas Tájparkban.

4. nap: A Hosszúpereszteg határában lévő Szajki tavak felfedezése: a Kalandpark különböző pályáin kipróbálhatja erőnlétét és bátorság, az erdőkkel körülvett szépséges tó strandolásra csábít, és mindezek mellett határtalan horgászati lehetőség.
 


Hírlevél
feliratkozás | leiratkozás
Copyright © 2012. Vasihegyhat-rabamente.hu. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu