Birkás Pálinkaház és konferenciaterem

Győrvár, 435 hrsz.
+36 30/375-2267
info@birkaspalinka.hu
www.birkaspalinka.hu

A Vasi Hegyhát dimbes-dombos vidékén ősidők óta növény- és gyümölcstermesztéssel foglalkoznak az itt élő emberek. Családi vállalkozásunk 1990 óta pálinka bérfőzéssel, 2006 évtől kereskedelmi főzéssel, valamint vendéglátással foglalkozik.

Győrvári pálinkafőzdénkben a pálinka hagyományos kétlépcsős kisüsti lepárló rézüstben, fatüzeléses rendszerben, valamint modern egylépcsős oszlopos lepárlóval készül.
A gyümölcs termelésétől a palackozásig mindent családi vállalkozásunk végez. Így tudjuk garantálni minden egyes üveg kitűnő minőségét. A hagyományt és minőséget őrizve termékeink a család nevét viselik.

Győrvári Pálinkaházunkban szeretettel várjuk vendégeinket, ahol lehetőség nyílik a termelést megtekinteni, az alapanyag-feldolgozástól a pálinkafőzés rejtelmein keresztül egészen a palackozásig.
Pálinkakóstolónk során a Vasi Hegyhát gyümölcsei csábítják vendégeinket. A hagyományos pálinkák mellett az ínyencek különleges vad gyümölcsökből készült 48%-os, illetve 40%-os alkoholtartalmú pálinkákat is kóstolhatnak, és megismerkedhetnek ágyas- és mézes termékeinkkel is, elcsábulva egy pálinkás kalandra. Fogyasztásuk feledhetetlen élményt ígérő felfedezőút az ízek és illatok világában.

A Birkás Pálinkaház és Konferenciaterem várja kedves vendégeit!
A közel 140 főt befogadó klimatizált projektoros konferenciatermünkben megrendezheti céges továbbképzéseit, bankettjét, továbbá családi és baráti összejöveteleit.
A bejelentkezett csoportok számára szakember által vezetett pálinkakóstolót szervezünk, igény esetén helyi ételspecialitásokkal. Kiegészítő programként vendégeink megtekinthetik a termelést az alapanyag feldolgozástól a pálinkafőzés rejtelmein keresztül egészen a palackozásig.