Ezer apró csoda földje

Nyerjen családi pihenést karácsonyra!


Szeretne egy kicsit kimozdulni a családdal? Nyugodt, természetközeli helyen eltölteni egy hétvégét, ahol a család apraja-nagyja jól érzi magát? Felfedezne olyan vidékeket, ahol még soha sem járt?

Itt a remek lehetőség, hiszen 2019. december 6. és 20. között nálunk megnyerheti!

Nincs más dolga, mint lájkolni a Vasi Hegyhát-Rábamente Ezer apró csoda földje Facebook oldalunkat és a nyereményjátékról ott megjelent posztunkat, valamint alá kommentelni: #vasihegyhátrábamente
Így könnyen az Öné lehet egy 3 nap/2 éjszakás családi pihenés a mesés Nagymákfán.

Ugye még Ön sem hallott róla? Ez nem véletlen. A csöppnyi kis faluban mindössze néhány ház található, ám közigazgatásilag azok is Vasvárhoz tartoznak. A természet közelsége kézzel fogható, tiszta időben még a Kőszegi-hegység is látható. A madárcsicsergés, a fák susogása, a friss levegő, az erdei séták, a barátságos vendéglátók, a finom helyi ízek és a vidámság garantált, így hát játékra fel!

Részletek:
– Boglárka Vendégház, Vasvár-Nagymákfa
– A játék időtartama: 2019. 12. 06., 10:00 – 2019. 12. 20., 20:00
– A nyeremény 2 felnőtt, 3 gyermek számára biztosít pihenést.
– A sorsolásban csak azok vehetnek részt, akik az ehhez szükséges mindkét feltételt teljesítették (lájkolni a Facebook oldalunkat és az ott megjelenő nyereményjátékról szóló posztunkat és kommentelni alá, hogy #vasihegyhátrábamente).
– Sorsolás: 2019. 12. 21., 10:00 órakor
– A nyeremény felhasználásának ideje 2020. április-május.
– A nyeremény felhasználásának pontos időpontját a vendégházzal 2020. január 15-ig egyeztetni szükséges a Szervező által megadott elérhetőségen.

[ngg src=”galleries” ids=”22″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Vasi Hegyhát - Rábamente