Ezer apró csoda földje

Mutatjuk térségi vállalkozásaink fejlődését, elért eredményeiket

 

2022. december 31-én záruló wine economy at-hu (ATHU160) projektünk során több térségi vállalkozás fejlesztését és hálozatosodását segíthettük. Fontos lépéseket tettünk annak érdekében, hogy a vállalkozók jobban megismerjék egymást, valamint növekedjen az ismertségük a térségben élők között is.

A 15 kiválasztott kisvállalkozás legtöbbje nem rendelkezett korábban saját honlappal, vannak akik a közösségi felületeken sem találhatók meg, és leginkább csak saját ismertségi köreiken belül tevékenykedtek. Ennek segítésére profi fotóanyagokat és egy kisfilmet készíttettünk minden vállalkozásról, ami a térség turisztikai weboldalán létrehozott saját aloldalon tekinthető meg magyar, német és angol nyelven. Az elkészült fotókkal és egy, az aloldalukra vezető QR-kóddal ellátott digitális névjegy született minden vállalkozáshoz, amit akár e-mail aláírásban, akár SMS-ben is kiküldhetnek a partnereiknek, vagy kinyomtatva termelői piacokon, kitelepüléseken is osztogathatják.

A vállalkozásokról online marketing kampányokat futtattunk, mind helyben mind szélesebb körben, emellett térségi kiadványt adtunk ki, ahol az idősebb korosztályt is megszólíthattuk.

A kiválasztott 15 kkv-n túl több vállalkozás is bevonásra került a karácsonyi nyereményjátékaink kapcsán, ahol térségismereti kvíz kitöltésével nyerhettek a résztvevők értékes csomagokat.

 

Digitális névjegyek megtekintése

Kisvállalkozásokat bemutató kisfilmek

Kisvállalkozások fotói

Bevont kisvállalkozások:

AnyaLánya Kovászda

Bedics család pincéje

Birkás Pálinka Kft.

Boglárka Vendégház

Csodaszarvas Panzió és Tájpark

Gaál Tibor pincéje

Garamszegi Vendégház

Hegypásztor birtok

Domonkos Kolostorszálló

Lobogó Vendégház és Lovasfarm

Mi kis falunk sajtjai

Nádasdi Helyi Termelői Piac

Olaszfai Major – Varga Zoltán

Őshonos Állatpark

Szentkút Patak Szálló

 

Gyere, látogass el a Vasi Hegyhát-Rábamentére, ismerd meg a Vasi-Hegyhát Natúrpark értékeit, hagyományait és lakóit, akik meleg szeretettel várnak!

Szálláshelyeket ITT TALÁLSZ, programokról ITT ÉRDEKLŐDHETSZ.

Vasi Hegyhát - Rábamente