Ezer apró csoda földje

FELHÍVÁS – Virágba borul a Vasi Hegyhát

Fotózd be, küldd el, mi pedig közzétesszük

A tavaszi virágzást, a természet éledését, a gyümölcsfák virágba borulását szeretnénk jelen helyzetben online képi formában megmutatni, amíg erre közösségi programok, kirándulások során újra lehetőségünk nem lesz.

A Vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület az Ezer apró csodaföldje, ami nem véletlen, hiszen megannyi kulturális és természeti kincs található térségünkben. Különösen igaz ez a kiskerti és szőlőhegyi gyümölcsösök művelésének hagyományára, ami mindamellett, hogy termést ad, tavasszal a fák virágzása is szemet gyönyörködtető.
A tanösvények, kirándulóhelyek mentén is sok látványos virágmező fogadja a látogatókat, mely kora tavasszal a tőzike, aztán a krókusz virágzással indul, majd májusban a Jeli arborétumban a rhododendron virágzással csúcsosodik ki.

Felhívásunkkal azokhoz fordulunk, akik szívesen megosztják látogatóinkkal, követőinkkel kedvenc virágzó növényükről, díszbokrukról, gyümölcsfájukról készült saját fotójukat, melyek vagy Körmend és Vasvár környékén készültek.

A felhívás közösségi célú, amellyel szeretnénk ezt az időszakot vidámabbá és színesebbé tenni.

A képeket közösségi oldalainkon szeretnénk használni. Aki szívesen küld fotót, megköszönjük, ha pár sort is ír mellé, hol és mikor készült, miért kedves számára az adott növény vagy milyen emlék fűződik hozzá.

A képeket a vasihegyhatrabamente@gmail.com e-mail címre várjuk, kérjük azt is jelezzék a levélben, hogy hozzájárulnak a kép és/vagy nevük, valamint a történet közzétételéhez.

Köszönjük!

Vasi Hegyhát - Rábamente