Ezer apró csoda földje

Agri Travel and Slow Travel | Bergamo 16-18 February 2024

 

 

 

 

Térségünk megkeresést kapott, hogy részt vegyen a 2024. február 16-18. tartó Agritravel & Slow Travel kiállításon, amit az olaszországi Bergamoban rendeznek meg. Tematikája az aktív, outdoor és „lassú” turizmus, ami tökéletesen illik a Vasi-Hegyhát arculatához, célkitűzéseihez.
A kiállítás költségvetése körülbelül 4 000 EUR, amit szeretnénk egyfelől egyesületi szerepvállalással, másfelől közösségi összefogással megoldani.

Szeretnénk kérni azokat az egyesületi tagokat, helyi cégeket, önkormányzatokat, akik felajánlásukkal hozzájárulnának a térség megjelenéséhez, hogy hívják Debreczeniné Késmárky Flórát a +36 30/224-8901 telefonszámon.

_______________________________________________________________________

Az Agritravel & Slow Travel Expo egy nemzetközi rendezvény, amely a lassú és fenntartható turizmust, valamint a helyi, nemzeti és nemzetközi desztinációk szépségeit népszerűsíti. Egy nagyszerű lehetőség a térség természeti szépségeinek, hagyományainak, gasztronómiájának, művészetének népszerűsítésére olyan turisták és szolgáltatók számára, akik az életminőség, a fenntarthatóság és a környezet fogalmak mentén keresnek élményeket, felfedezni való tájakat.

Az eseményen való megjelenés előnyei:
– a vásár az egyik legjobban megközelíthető és legnagyobb vásárlóerővel rendelkező olaszországi régióban kerül megrendezésre –>  Bergamo 100 km-es körzetében mintegy 10 millió potenciális vásárló él, ezenkívül számos hazai és nemzetközi ügyfelet vonz a kiállítás
– a rendezvényt intenzív promóciós kampány kíséri, hogy népszerűsítsék ezt a fontos turisztikai piaci szegmenst
– termékeit, szolgáltatását közvetlenül a látogatóknak is értékesítheti
– több, mint 20.000 látogató várható a 16.000 m²- es kiállítóterületen
– több, mint 130 kiállító
– különféle konferenciák, bemutatók, tapasztalatcserék, találkozók, kiállítások, koncertek, főző show-k a vásár ideje alatt
– nemzetközi megjelenés széles körű célközönség előtt

Az idei évben a kiállítás fókuszába a gasztronómia, mint egy térség identitásának tükre, valamint a tájak gyalogos, kerékpáros és vízi útvonalakon történő autentikus felfedezése áll.

A térség megjelenése a vásáron, így nemzetközi szinten, a helyi turizmus fejlődését segíti elő. Amennyiben támogatásával segítené célunkat, illetve a támogatás mellett szolgáltatásával, termékével, településének bemutatásával jelen szeretne lenni a kiállításon, hívja a fent megadott számot.
Köszönjük!

-> a rendezvény Facebook oldala: https://www.facebook.com/agritravelexpo
-> honlapja: https://www.agritravelexpo.it/en/

 

 

Vasi Hegyhát - Rábamente