Ezer apró csoda földje

Csodaszarvas Panzió és Tájpark – Rábahídvég

Kapcsolat

Rábahídvég
Csodaszarvas Tájpark külterület 035/18
9777
GPS:
47.066755, 16.731288

Részletek

Az Őrség és a Göcsej építészete, gasztronómiája a Vasi Hegyháton- rábahídvégi vendégszeretettel!

A 3 desztináció szerves kapcsolódása, egymásra hatása eredményezte azt a kiegyensúlyozott helyet, ahol szolgáltatóként és vendégként is öröm lenni.

16 hektáron tó, folyó, legelő, hagyományokat őrző tájépítészet, gasztronómia, jövőbe mutató fejlesztések- a múlt- jelen- jövő minden jósága ötvöződik itt.

„Élmény szállás- a pillanat, amikor magad mögött hagyod a zajt”

Leparkolsz, és kiszállsz. Eszedbe sem jut a bőröndödért nyúlni, mert egy kedves ember már Hozzád is lép- ebben a pillanatban körbe nézel, és érzed: ITT JÓ LESZ.

A fák, állatok, föld-víz-levegő nyugodt energiáját tapasztalod.

Szemeddel felfedezed a környezetet: kövér zöld fű, fodrozódó tó tükör, halkan susogó nád, állatok, nádfedeles házak, csodás faragott építmények…egy cica is melléd szegődik, hív, hogy megmutathassa a helyet!

Felfedezed, hogy a nyugalom mellett aktív is lehetsz nálunk: műfüves focipálya és még homokos élő csocsó pálya is vár! A tavon csónakok és komp, odébb egy család épp horgászik.

Lakhatsz tóparti apartmanokban, Tájházban és Fogadóházban is. Tematikus szobáink közül választhatsz Csíkosat, Pöttyöset, Zöldet, Fehéret- ami Hozzád a legjobban illik!

„Saját gazdaságban termelt alapanyagok- ahogy a nagymamától tanultuk”

A sajtműhelyben épp orda és trappista készül, a parenyica már a füstön várja, hogy onnan a reggelizőasztalra kerüljön.

Láttad a búboskemencét a Fogadóházban? Na, ott sül a kenyér, 4 éves kovászból, hajnalban. Ezért érdemes lesz felkelni!

Az előbb elsétáltál a tyúkudvar mellett…igen, a reggeli rántottád is onnan lesz, csakúgy, mint egy jó lakodalom elengedhetetlen gazdag levese!

Alapelvünk, hogy mindig csak az idénynek megfelelő alapanyagokkal dolgozunk, amit az évszak és a természet a maga rendjében ad. Ahogy látod, itt minden megterem!

A kamra roskadozik a finom savanyúságoktól, lekvároktól.

„Aktív kikapcsolódás vagy ZEN nyugalom?”

Nem kell most döntened.

Kedved szerint helyet foglalhatsz az olvasóliget egy függőágyban- fákkal övezve, csak a madarak csicsergését fogod hallani.

De ha mozgásra, adrenalinra vágysz, építs rekesztornyot, vagy íjászkodj egyet az erdőben!

Itt folyik a Rába, kenuzni is elviszünk.

A Kárpát- medence borait nem csak felkutatjuk Neked, de még érdekes sztorikkal is szolgálunk hozzá, ha szíves hallgatod.

Nézze meg kedvcsináló videónkat:

Kapcsolódó szolgáltatások

Erdei és vízi drótkötélpálya használat, csónakázás, kompozás, horgászat, sportpályák (futball, kosár és röplabda), játszótér, szauna használat.
Vasi Hegyhát - Rábamente